Coaching

Vanaf 01/09/2022 ga ik naast massagetherapeute aan de slag als coach. Omdat ik er sterk in geloof dat massage en coaching een krachtige mix kan zijn! Hierdoor wil ik mij volledig gaan richten op het mentale welzijn van mensen.

In 2004 heb ik mijn allereerste massagecursus gevolgd. In 2007 ben ik afgestudeerd als medisch secretaresse. De rode draad in mijn carriëre is eigenlijk altijd het welzijn van de mens geweest.

Jullie drukken me op het hart een waardevolle hulp te zijn in zelfzorg aan de hand van mijn massagebehandelingen. Maar toch voel ik soms vast te zitten: ik verlang ernaar net dat tikkeltje meer te kunnen bieden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de schoolbanken opnieuw ben gaan opzoeken: ik heb me bijgeschoold als erkend Stress- en Burnoutcoach en een cursus erkend Loopbaanbegeleider staat op de planning. Dit geeft me handvaten om een steun te zijn op de moeilijke en/of belangrijke momenten in jouw leven.

Ik ontvang je graag in mijn rustgevende coachruimte vanaf 01/09/2022. Ook wordt er vanaf dan een splinternieuwe en ruimere massageruimte voorzien waar ik je graag ontvang met veel warmte zoals voorheen!

Ik heb er zoveel zin in en wat kijk ik ernaar uit!

Volgen jullie de spannende stappen mee op via mijn Facebook en Instagram?

Liefs, Heidi
MassageHuysje Heidi
Massage & Coaching