Getuigenissen

~Bedankt voor jullie hartverwarmende recensies~

Liefs, Heidi ღ

“De massage vandaag was heerlijk ontspannend door een super vrouw die haar vak kent. En die dat met heel haar hart doet en u dan ook met een fijn gevoel naar huis laat gaan. En ook zeker niet te vergeten een heerlijk gesprek waardoor ze weet wat je wil. Bedankt Heidi en tot binnenkort ❤️”

“Ik ben nog aan het genieten!!! Deed echt veel deugd! Je bent iemand die je vak kent en de mensen goed aanvoelt! Heel erg bedankt!!!”

“Hoihoi even laten weten, dat ik ook nu weer super genoten heb van de eerste tot de laatste minuut van u deugdoende massage, dikke merci voor het luisterend oor en extra behandelen van de pijnlijke lichaamsdelen, je ziet me zeker nog terug op u massagetafel verschijnen 😘😘😘”

“Ik voelde mij onmiddellijk op mijn gemak door de gastvrijheid en de zachtaardige persoonlijkheid van Heidi. Het was niet nodig om aanwijzingen te geven tijdens de behandeling maar het is wel fijn om te weten dat het kan en mag. Heidi staat hier voor open, dit benadrukt ze tijdens het intakegesprek. Het was Zaligggg en voor herhaling vatbaar.”

“Heerlijk ontspannend, van de eerste tot de laatste minuut!”

“Zalig thuiskomen en volledig relaxed terug vertrekken. Zalig gewoon.”

“Heerlijk, zo een ontspannende relaxatiemassage… net wat ik nodig had 👍💪👏”

“Ik had een cadeaubon gekregen als verjaardagsgeschenk! Ik had de massage geboekt in mijn middagpauze! Een kei-goed idee! Waauw! Ik ging helemaal zen terug aan het werk! Zeker voor herhaling vatbaar!!!”

“Heerlijk om zo fijn ontvangen te worden en te genieten van een super goede massage. Bedankt Heidi!”

“Lieve Heidi, wat heb ik ervan genoten 🥰. Uw magische handen hebben mij helemaal zen gemaakt. Ik ga zeker terug komen. 😘”

“Heidi doet haar behandeling met veel rust en liefde… Mijn dochter vond het zalig en is zeker voor herhaling vatbaar! Voor de hele behandeling een dikke 100 op 100!! Doe vooral zo verder lieve Heidi!”

“Heidi je hebt handen van goud en je bent de rust zelve. Ik ben 10kilo lichter buiten gekomen en helemaal relaxt. Heerlijk 🥰😘”

“Heerlijke massage, een echte aanrader. Ik kom zeker terug.”

“Super vriendelijke vrouw, heeft een echte passie voor het masseren, een echte aanrader.”

“Super leuk adresje voor een heerlijke massage! Volledig ontspannen terug naar buiten. Top service!”

“Van begin tot einde genoten van de handen van Heidi, sfeer, muziek, alles was er om heerlijk te ontspannen en te genieten💖💖💖”

“In tijden dat iedereen het druk heeft met het werk, het gezin,………. is een momentje me-time bij massagehuysje Heidi een echte aanrader.”

“Je zou jezelf regelmatig een massage cadeau moeten doen voor wat zelfzorg en me-time. Bij Heidi word je zeer hartelijk ontvangen in een warme, huiselijke sfeer. Je voelt je meteen op je gemak. De massages zijn zalig! Het uur was veel te snel om voor mij! Krak in haar vak!”

“Je hebt magische handjes. Het was echt een zalig moment. Niet alleen magische handjes maar ook een super warm hart. Je luistert naar de verlangens van personen en kan dit dan omzetten naar pure relaxatie. Echt super bedankt. Ik kom zeker terug!!”

“Woordeloos, hemels was het, oprecht bedankt!”

“Heerlijke ontspannende massage. Rekening houdend met mijn wensen. Helemaal op mijn gemak. Voelde mij thuis… Dank u wel.”

“Ik heb er echt van genoten. Ben héél content geweest, het heeft mij goed gedaan.”

“Een aanrader voor iedereen!!! Een masseuse die met passie haar job uitvoert!! Je hebt er een klantje bij!!”

“Bedankt voor de professionele service, de warme welkom en menselijke aanpak!”

“Heerlijk genoten! Echt goed!”

“Zalig moment beleefd, top madam! Ik ga zeker nog terug.”

“Fantastische massage, een weldaad voor lichaam en geest. Bedankt en ik kijk uit naar de volgende keer.”

“Hier kom ik zeker en vast terug!”

“Bedankt voor de goede service! Was één van de beste massages die ik ooit gehad heb!”

“Het was top. Leuke en lieve vrouw ben je ook. Grtjs.”

“Bedankt voor de zalige massage. Het was eraan te merken dat je massages met je hart geeft. Men complimenten.”

“Zeer tevreden, ontspannend, aangename ervaring.”

“Beste Heidi, ik voel dat je het met heel veel passie doet! Was echt overheerlijk, ben totaal relaxed. Echt!! Dankje hiervoor!”.

“Het was een aangename en ontspannende ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!”.

“Schouder is losser en heb ook wat meer innerlijke rust. Dank je.”