Aanbod massages

Kies je graag zelf je massage of kijken we samen naar een massage op maat, op basis van jouw persoonlijkheid, behoeften en gezondheidsklachten? Jouw inbreng is hierbij heel belangrijk en toets ik af aan de hand van een intakegesprek. Jouw privacy en mijn discretie is in dit Huysje vanzelfsprekend en wordt steeds gegarandeerd.

De massageolie stel ik ter plaatse samen, rekening houdende met geurbeleving en therapeutisch doel. De olie die overblijft mag je fijn mee naar huis nemen.

Iedereen is anders en iedereen verdient een moment van innerlijke rust: kinderen, jong volwassenen, volwassenen, senioren maar ook zwangeren, stomadragers en mensen met een beperking zijn meer dan welkom!

De massages worden gegeven op een elektrische massagetafel met verwarming zodat een optimaal wellness-gevoel wordt ervaren.


– MassageHuysje met een lage drempel & fijne sfeer –

Keuzestress? Niet nodig! Volg je gevoel en maak hieronder een keuze. Indien gewenst help ik je hier graag bij!

Ontspannende en preventieve massages

 • Deugddoende Zwangerschapsmassage
 • Eerlijke Kidsmassage
 • Liefdevolle Duomassage
 • Massage van het Huysje: massage op maat
 • Ontspannende Relaxatiemassage
 • Ultiem Verwenmoment
 • Waardevolle Stomamassage

Massages om kwaaltjes te verlichten

 • Chinese Drukpuntmassage
 • Deugddoende Zwangerschapsmassage
 • Massage van het Huysje: massage op maat

Massages om klachten te behandelen

 • Deugddoende Zwangerschapsmassage
 • Helende Zorgmassage
 • Massage van het Huysje: massage op maat

Chinese Drukpuntmassage

Heb je last van spanningshoofdpijn? Nekpijn? Vastzittende schouders?
Deze massage richt zich op het ontspannen van jouw spieren, stimuleren van de bloedsomloop en richt zich op specifieke drukpunten in je lichaam. Je voelt naderhand een lichte pijn van het duwen en kneden.

– A natural way to heal –

30min60min90min120min
40€///

Deugddoende Zwangerschapsmassage

Voor veel zwangere vrouwen is een zwangerschapsmassage een geweldige ervaring. De zachte massagetechnieken zorgen voor zowel lichamelijke als mentale ontspanning. Tijdens de massage maak je relax-hormonen aan. Deze hormonen komen via de placenta tot bij jouw baby terecht. En zo pikt je kleintje jouw rustgevende stemming op en ontspant lekker met je mee.

Massage tijdens de zwangerschap is een absolute aanrader omdat het helpt bij het verlichten van zwangerschapskwalen zoals hoofdpijn, opgezwollen voeten, pijnlijk bekken, rugpijn, slapeloosheid en zware benen.

Tijdens mijn Deugddoende Zwangerschapsmassage lig je in een buikuitsparing evenals een uitsparing voor de gevoelige borsten zodat zowel jouw buik als borsten als het ware semi-hangend kunnen rusten op een comfortabele en veilige manier.

Mits goedkeuring van jouw behandelend gynaecoloog ben je in mijn MassageHuysje welkom voor een Deugddoende Zwangerschapsmassage vanaf 14 weken.

– Jouw zwangerschap, mijn Deugddoende Zwangerschapsmassage –

30min60min90min120min
40€65€90€110€

Eerlijke Kidsmassage

Kinderen staan nog ontzettend dicht bij hun gevoel, net daarom is een massage heel effectief. Door met veel aandacht te masseren, hen een plek te geven waar ze zichzelf zijn en veilig voelen, geven we kinderen hun ontspannen moment om er weer tegenaan te gaan!

Tijdens de massage mag er altijd een ouder aanwezig zijn.

Voor je enthousiast gaat boeken, bespreek altijd eerst met jouw kind of het een massage wel een goed idee vindt.

– Lief kind, je bent zo puur –

30min60min90min120min
40€///

Helende Zorgmassage

Angst, burn-out, depressie, oververmoeidheid, stress maar ook fibromyalgie maken het ons moeilijk opnieuw de weg naar zelfzorg te vinden. Zelfzorg is voor iedereen anders maar komt altijd op hetzelfde neer: goed voor jezelf zorgen zodat je je zowel fysiek als mentaal goed voelt. De juiste aanrakingen zorgen ervoor dat je lichaam stoffen aanmaakt die je helpen je innerlijke rust en helderheid terug te vinden.

– Ik wil je met mijn aanrakingen positief inspireren om met kleine stapjes je leven weer in eigen handen te nemen –

30min60min90min120min
40€65€90€110€

Liefdevolle Duomassage

Verkies je romantische quality-time met je geliefde, een gelukzalig moment met jouw zoon/dochter of eerder een rustgevend gebeuren met een vriend/vriendin? Kies dan vanuit je hart voor de Liefdevolle Duomassage, het is eens wat anders dan een avondje stappen.

Je verblijft in dezelfde knusse ruimte. Ik zorg voor badjassen, fleecedekentjes, handdoeken, slippers (die je na gebruik gewoon gratis mee naar huys mag nemen), glaasje cava en fruitsap, fris uit de minibar, vers fruit, snacks, chocolade en een ligbedje. Terwijl je partner gemasseerd wordt, kan jij vooraf tot rust komen. Maar ook nagenieten na de massage verlengt het heerlijk ontspannen gevoel. Aan jullie om te beslissen wie eerst wordt behandeld.

Ik werk alleen, vandaar dat een duomassage na elkaar gebeurt. Maar zo ontvangt elk van jullie mijn volledige aandacht.

– Vertraag en ontjaag, bevrijd de tijd van druk en vind elkaar terug in mijn Huysjesgeluk –

30min60min90min120min
/125€
(30min massage pp.)
/175€
(60min massage pp.)

Massage van het Huysje

Het is fijn bij reservatie je massage te kiezen, weten waarnaar je zal uitkijken! Maar toch is het ook een aanrader om pas na het intakegesprek samen met mij te bekijken welke massage op dat moment het beste bij jou past. De ene dag is de andere niet en op het moment dat je de massage boekt, weet je niet hoe je je gaat voelen op de dag van je afspraak. Herkenbaar? Kies dan voor mijn Massage van het Huysje aangepast aan jouw noden en behoeften op dat moment.

Deugddoende Zwangerschapsmassage, Liefdevolle Duomassage, Ultiem Verwenmoment en Waardevolle Stomamassage kunnen om praktische redenen niet gekozen worden tijdens het intakegesprek, dit dient op voorhand bij reservatie te gebeuren. Bedankt voor het begrip!

– Voel je Thuys in mijn Hart en MassageHuysje –

30min60min90min120min
40€65€90€110€

Ontspannende Relaxatiemassage

Een volle agenda, een drukke job, een goed gevuld sociaal leven? Dan raad ik deze massage aan. Als je op zoek bent naar wat tijd voor jezelf, durf dan voor jezelf te kiezen want we hebben het tegenwoordig allemaal zo druk dat we vaak vergeten op adem te komen. Zet je drukke leven even op pauze en maak tijd om een moment van ontspanning te creëren. Na deze massage ben je weerbaarder tegen de strubbelingen van het leven.

– Maak van je eigen geluk prioriteit en de rest volgt vanzelf –

30min60min90min120min
40€65€90€110€

Ultiem Verwenmoment

MassageHuysje Heidi biedt een Ultiem Verwenmoment voor speciale gelegenheden aan (moederdag, vaderdag, verjaardag, of gewoon omdat je het verdient) waarbij je van begin tot einde in de watten wordt gelegd. Een verwenarrangement zoals dat hoort: badjas, fleecedekentjes, handdoeken, slippers (die je na gebruik gewoon gratis mee naar huis mag nemen), glaasje cava en fruitsap, fris uit de minibar, vers fruit, snacks, chocolade, werkelijk alles is in de prijs inbegrepen. Zo ontstaat er pure ontspanning en is er pas écht sprake van zorgeloos genieten.

– Als rustpunt in jouw drukke leven, omdat je het verdient –

30min60min90min120min
//150€175€

Waardevolle Stomamassage

Met mijn Waardevolle Stomamassage geef ik stomadragers hun moment van ontspanning terug. En dat is heel dankbaar werk omdat ik zelf ook stomadrager ben geweest.

Als stomadrager krijg je heel wat voor de kiezen op fysiek, emotioneel en psychisch vlak en ontspanning is dan bijzonder welkom.

Ik geef jou op het moment van de massage wat er nodig is: een aangepaste massagetafel zodat buiklig fijn aanvoelt, een aparte sanitaire ruimte voor eventuele stomazorg en last but not least: mijn empathie en begrip en dit met heel mijn hart.

Het gaat erom dat je je goed voelt bij mij maar ook heel comfortabel ligt. Ik doe er alles aan om dat voor elkaar te krijgen aan de hand van jouw feedback.

– Draag je stoma met trots, het maakt jou uniek –

30min60min90min120min
40€65€90€110€