Algemene Voorwaarden

 • MassageHuysje Heidi behoudt zich het recht om de Algemene Voorwaarden uit te breiden, te wijzigen of te verwijderen wanneer MassageHuysje Heidi dit nodig acht, op eender welk moment.
 • De huurder/klant is verantwoordelijk om de Algemene Voorwaarden (Huysreglement CoachHuysje, Huysreglement MassageHuysje, Huysreglement Hottub aan Huys: Annulering door huurder, Annulering door MassageHuysje Heidi, Betaling, Contact, Gebruiksinstructies, Gezondheid, Huurvoorwaarden, Kinderen, Privacybeleid, Schade, Schoonmaak, Tips, Verkort huren, Weetjes) te lezen, te begrijpen en toe te passen.
 • De Algemene Voorwaarden dienen gevolgd te worden en bevatten verantwoordelijkheden van de huurder/klant, zonder de intentie te wekken om limitatief en allesomvattend te zijn.
 • Dit is dus een niet-exhaustieve lijst van Algemene Voorwaarden opgemaakt door MassageHuysje Heidi. Mocht je verduidelijking nodig hebben over voorwaarden die hier niet in zijn vermeld, gelieve dan contact met ons op te nemen. 
 • De huurder van de Hottub aan Huys dient de Algemene Voorwaarden kenbaar te maken aan alle gebruikers van de gehuurde hottub.
 • De Algemene Voorwaarden zijn terug te vinden op onze website.

Huysreglement CoachHuysje

Helemaal gratis is ons eerste kennismakingsgesprekje.
U kan dus eerst aanvoelen of er een klik is voor we jouw traject opstarten.
Yes! Want alles is gewoonweg bespreekbaar in mijn CoachHuysje.
Samen bewandelen we jouw pad stap per stap.
Respect, oprechtheid en eerlijkheid zijn hierin belangrijk.
En je kan gebruik maken van loopbaancheques bij loopbaanbegeleiding*.
Gaandeweg kom je tot mooie inzichten.
Laat mij maar supporteren langs de zijlijn want dat is mijn missie.
En niet vergeten dat alles wat van jou is er zeker mag zijn.
Mooie euforie maar ook intens verdriet.
Eveneens gaan we ontdekken wat je energie geeft en wat energie vreet.
Nadat duidelijke inzichten zijn binnengekomen sta je al heel ver.
Thuys kan je verder aan de slag met de aspecten die je hebt gekregen.

* Indien je in aanmerking komt voor loopbaanbegeleiding via loopbaancheques
betaal je maar 40 euro voor vier uur loopbaanbegeleiding.

Huysreglement MassageHuysje

Heerlijke eerlijkheid: uw inbreng neem ik altijd ter harte.
U geeft aan als u het te warm of te koud heeft.
Yes! Ik stuur graag bij naar jouw wens, geef dit zeker aan.
Staat uw gsm op stil of uit, creëert u een extra ontspannen gevoel.
Rustig vooraleer je recht staat na de massage om duizeligheid te voorkomen.
Even ontspannen zijn is niet alleen een gevoel maar een bewuste keuze.
Gelieve beneden voor vertrek contant of via Payconiq te betalen.
Linnen wordt vervangen na elke sessie.
Een ontspannen gevoel is geen luxe maar een noodzaak.
Massageruimte wordt gepoetst en ontsmet na elke behandeling.
Einde van de massage als er naar erotiek wordt gevraagd.
Neem gerust na de massagesessie een drankje uit de minibar.
Top dat ik jou mocht ontvangen in mijn hart en MassageHuysje.

Huysreglement Hottub aan Huys

Annulering door huurder

 • Bij annulering door de huurder tot 15 werkdagen voor de geplande datum wordt geen annulatievergoeding gevraagd.
 • Bij annulering door de huurder binnen 15 tot 8 werkdagen voor de geplande datum wordt 50% van de huurprijs als annulatievergoeding gevraagd.
 • Bij annulering door de huurder minder dan 8 werkdagen voor de geplande datum wordt het volledige bedrag als annulatievergoeding gevraagd.

Annulering door MassageHuysje Heidi

 • MassageHuysje Heidi behoudt zicht het recht zelf een reservering te annuleren op eender welk moment.
 • MassageHuysje Heidi kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vervolgschades als gevolg van een annulering.
 • MassageHuysje Heidi behoudt zich het recht om een reservering te annuleren mocht er niet tijdig/geen aanbetaling worden gedaan.
 • MassageHuysje Heidi behoudt zich het recht om een aanvraag te weigeren of te annuleren indien de huurder onvoldoende of geen informatie verschaft over het gebruiksadres, haar/zijn woonadres of onvoldoende vertrouwen wekt voor een correcte afloop.
 • Indien door overmacht de hottub niet tijdig of zelfs niet kan geleverd worden kan de huurder nooit een schadevergoeding vragen aan de verhuurder. Onder overmacht wordt verstaan: mogelijks schade of defecten aan de hottub, problemen met transport, ziekte, overlijden, … deze opsomming kan niet worden bekeken als limitatief en allesomvattend.

Betaling

 • Wij hanteren een voorschot van 50% van de huurprijs die overgeschreven dient te worden ten laatste 8 werkdagen na reservering op rekeningnummer BE07 0018 3295 7466 met vermelding van: “naam en voornaam + hottubverhuur + datum van levering”. Bv. “Schoors Heidi hottubverhuur 7 september 2022”.
 • Uw reserveringsaanvraag is pas definitief als er 50% van de huurprijs als voorschot werd ontvangen ten laatste 8 werkdagen na reservering. Indien er 8 werkdagen na reservering geen voorschot ontvangen werd door de verhuurder, wordt de reservering geannuleerd.
 • Indien de reservering gebeurt binnen 8 werkdagen dient het volledige bedrag betaald te worden bij levering.
 • Bij levering dient het resterende bedrag te worden afgerekend, zonder betaling geen hottub.

Contact

 • Tijdens de huurperiode van de hottub zijn we steeds beschikbaar voor vragen. Wanneer we bezig zijn met een behandeling/coachsessie in ons MassageHuysje te Houthalen contacteren we jou zo snel mogelijk terug.
 • We zijn bereikbaar per telefoon: +32 495 51 33 94 en per e-mail: heidi_schoors@hotmail.com.

Gebruiksinstructies

 • Eens de hottub door MassageHuysje Heidi geplaatst is, is het verboden voor de huurder om deze te verplaatsen ter voorkoming van ongelukken en vernielingen.
 • Voordat je de kachel aansteekt, vul de hottub altijd eerst 95% met water tot net onder de rand van het rode plaatje in de hottub.
 • Voor het opstoken doen essen of eiken hout het eigenlijk altijd wel goed. Deze houtsoorten branden zeer langzaam op en voorzien de hottub van meer dan genoeg warmte. MassageHuysje Heidi voorziet alvast een startpakket brandhout.
 • Het duurt ongeveer 2 (zomer) tot 3uur (winter) om het water op te warmen tot de gewenste temperatuur van 38°C. Je kunt de temperatuur eenvoudig onder controle houden door de hoeveelheid toegevoegd hout en de luchttoevoer naar de kachel te beheren. De kuip moet minstens 10cm boven de bovenste aansluitpijpen van de kachel gevuld zijn alvorens het vuur in de kachel aan te steken.
 • Zorg ervoor dat je droog brandhout gebruikt, dit zorgt er namelijk voor dat je bijna geen last hebt van rook.
 • Je mag de kachel in de hottub nooit opstoken als de hottub leeg is of als het water het minimum vulniveau niet bereikt (10cm boven de bovenste aansluitpijpen van de kachel). Je mag de kuip ook niet leegmaken als je klaar bent met baden als je het brandend hout nog in de kachel hebt zitten.
 • Gebruik nooit papier voor het opstoken omdat de as hiervan in je hottub terecht kan komen. Met welk hout moet je een hottub in het begin opstoken? Gebruik in ieder geval zacht hout voor de opbouw van het vuur, later kun je ander hout gebruiken wat we hierboven al hebben genoemd.
 • Wees niet te enthousiast met het opstoken van de hottub! Veelal zijn mensen snel geneigd om de kachel volop te laten branden totdat de temperatuur is bereikt. Alleen hier gaat het meestal fout. Na het bereiken van de temperatuur, zal met een redelijke volle kachel het water alsnog verder opwarmen.
 • Wanneer je het water té warm hebt gestookt, kan je best koud water toevoegen om in korte tijd de temperatuur te laten zakken.
 • Als je begint met stoken zorg er dan voor dat de kachel altijd bijna volledig vol zit met hout en de aslade goed open staat (10 tot 15cm). Tussentijds vul je de kachel een aantal keren bij, hoe vaak is afhankelijk van de begintemperatuur van het water. Daarbij kijk je altijd even op de thermometer die je in de hottub laat drijven.
 • Mix het water om de 15 minuten met de bijgeleverde peddel voor een snellere opwarming. Voor behoud van warmte is het belangrijk het koude water onderin te mixen met het hete water bovenin. Maak gebruik van het geïsoleerde deksel om het water vlugger te laten opwarmen.
 • Eventuele roetdeeltjes die in het begin in het water vallen kan je eruit vissen met een visnetje.
 • Op het moment dat het water zo’n 30 tot 32 graden heeft bereikt controleer dan altijd even de hoeveelheid hout wat er nog in de kachel zit. Is dit al bijna opgebrand, vul hem nog tot een kwart om vuur te behouden. Zit de kachel nog meer dan een kwart gevuld, dan doe je niets. De aslade doe je een stukje dicht, zodat hij nog zo’n 5cm openstaat. Het vuur krijgt wat minder lucht en zal wat minder fel branden. Nu is het wachten op de laatste graden, dit zal niet lang duren! Het moment dat de hottub de  37 graden bereikt en er brandt nog volop vuur in de kachel, dan sluit je de aslade. Hierdoor wordt het vuur geminimaliseerd en zal de opwarming stoppen en kan de ontspanning beginnen! Wees niet bang dat de hottub zijn warmte snel zal verliezen als er geen vuur meer in de kachel is. De grote hoeveelheid water in de hottub, zal niet snel temperatuur verliezen. Mocht je dit wel merken, stook dan nog een klein vuurtje in de kachel met 2 tot 4 blokken hout om de hottub op temperatuur te houden.
 • Een watertemperatuur tot 39°C is max. aangeraden voor volwassenen. Voor kinderen is het aan te raden het water niet warmer te maken dan 37°C.
 • Je mag nooit stoken met geïmpregneerde of geverfde materialen.
 • Voordat je de hottub na gebruik weer gaat legen, controleer of de kachel gedoofd is en de kachel niet meer brandt noch gloeit.  Gloeit de kachel nog iets, blus het vuur dan met water en wacht tot de kachel is afgekoeld. Eenmaal afgekoeld mag u de hottub dan legen middels de afvoer.
 • Voordat we de hottub ophalen, zorg dat de hottub weer in dezelfde staat wordt teruggegeven, d.w.z. zonder water en de kachel asvrij gemaakt. Extra kosten (50€) worden in rekening gebracht indien de hottub niet leeg is en/of de kachel niet asvrij gemaakt werd.
 • Tijdens vorstperiodes dient de kachel en hottub geledigd te worden bij niet-gebruik. Kachel en hottub kunnen schade ondervinden wanneer er water in bevriest. Vul de hottub elke keer opnieuw bij gebruik ervan. Schade hieromtrent is voor de huurder.
 • De huurder hoort als een goede huisvader de hottub en toebehoren van verhuurder te behandelen.
 • Gebruik (uitgezonderd de waterdichte ledbar) geen elektrische voorwerpen tijdens het baden in de hottub (gsm, lichtjes, radio, televisie, haardroger,..).
 • Er mag alleen traagwerkend chloor in de chloordispenser worden gebruikt in de hottub om het water schoon te houden. Dit wordt meegeleverd als extra service.

Gezondheid

 • Mensen met een verhoogd risico op hartkwalen, hyperventilatie, appelflauwtes, ademhalingsstoornissen, bloeddrukstoornissen, en andere bedreigende aandoeningen, contacteren best op voorhand hun huisarts om het gebruik van de hottub te overwegen.
 • In geval van twijfel of je de hottub al dan niet mag gebruiken, contacteer je huisarts.
 • In geval van nood, contacteer zo snel mogelijk je huisarts of de spoeddienst op het telefoonnummer 112.
 • Het gebruik van de hottub is geheel voor eigen risico.

Huurvoorwaarden

 • Geef uw volledige en correcte woonadres door bij telefonische of online reservering. Indien de hottub op een ander adres dient te komen dan het woonadres (bv. bij evenementen), gelieve dit gebruiksadres volledig en correct in het vakje Opmerkingen te noteren bij online reservering. Geef dit gebruiksadres ook expliciet door tijdens telefonische reservering. Voor evenementen willen wij graag 1 contactpersoon die de verantwoordelijkheid op zich neemt.
 • Als huurder dient u zelf aanwezig te zijn bij levering. Mocht u iemand anders machtigen voor ontvangst, meld dit dan vooraf.
 • De ruimte waar de hottub dient geplaatst te worden moet bij levering goed bereikbaar zijn. Om de hottub op de gewenste locatie te krijgen dient er een minimale doorgang van 1,1m breed en 2m hoogte te zijn. Daarbij moet er ruimte zijn van 2,5m voor en 2,5m na de doorgang.
 • De hottub kan niet geplaatst worden als er trappen moeten gedaan worden, bij heffen over een schutting of bij een doorgang van minder dan 1,1m.

Kinderen

 • Kinderen dienen altijd onder toezicht te zijn door ouders/volwassenen.
 • Laat kinderen nooit zonder toezicht alleen in de hottub.
 • Zelfs als het kind voldoende zwemvaardig is, is het altijd aangeraden om hem/haar in de gaten te houden.

Privacybeleid

 • Als je per e-mail contact met ons opneemt of een (online) reservering maakt, ga je ermee akkoord dat wij jou in de toekomst kunnen contacteren, en dat dit promotiemateriaal kan omvatten met betrekking tot aankomende evenementen, speciale aanbiedingen of algemene informatie.
 • Wij zullen je naam en informatie nooit voor andere doeleinden gebruiken of aan een andere partij verstrekken zonder jouw voorafgaande toestemming.
 • Elke communicatie die we je kunnen sturen, omvat de mogelijkheid om je af te melden.

Schade

 • Bij het huren van de hottub is de huurder volledig verantwoordelijk voor schade en/of diefstal. Hierbij zal je aansprakelijk worden gesteld voor de kosten. Zorg daarom altijd voor een veilige stalling.
 • Zorg voor een goede aansprakelijkheidsverzekering ter dekking van schaderisico.
 • In geval van schade aan derden kan de huurder zijn familiale verzekering hiervoor aanspreken.
 • Bij schade aan de hottub en/of toebehoren dient het schadebedrag betaald te worden aan de verhuurder ten laatste bij afhaling van de hottub; einde van de huurperiode.
 • Expertisekosten zullen toegewezen worden aan de huurder. De huurder heeft het recht een tegen-expertise te bestellen. De expert zal het totaal verschuldigde bedrag bepalen dat betaalbaar is door de huurder. Expertisekosten zijn ten laste van de huurder.
 • Als huurder van de hottub ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van de hottub en toebehoren. Volg hiervoor altijd de stappen van de “Gebruiksinstructies” hierboven opgelijst.
 • De verhuurder kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade (om welke reden dan ook zoals natuurelementen of overmacht) veroorzaakt aan de huurder of aan derden, en aan al hun bezittingen, door één van haar producten en dit gedurende de ganse periode van de huurperiode.
 • De verhuurder kan dus onder geen enkel beding verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade veroorzaakt aan goederen van de huurder waaronder oprijritten, vloerbedekkingen, ramen, deuren en poorten, tuinaanleg en tuinbekledingen en andere, zonder de intentie te wekken om limitatief en allesomvattend te zijn.
 • De verhuurder kan niet verantwoordelijk noch aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal van de hottub en toebehoren op eigendom van de huurder.
 • De verhuurder is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen van de huurder(s) of derden.
 • Zolang de hottub van de verhuurder gestald is op eigendom van de huurder, blijft de verantwoordelijkheid bij de huurder.
 • Schade als gevolg van slijtage is nooit verschuldigd door de huurder.

Schoonmaak

 • Het reinigen en ontsmetten van de hottub wordt verzorgd door MassageHuysje Heidi.
 • Het ledigen van de hottub dient gedaan te worden door de huurder. De hottub dient leeg te zijn bij ophaling.
 • Het reinigen van de kachel gebeurt eveneens door MassageHuysje Heidi.
 • Het ledigen van de assen uit de kachel dient gedaan te worden door de huurder. De kachel dient leeg te zijn bij ophaling.

Tips

 • Zorg ervoor dat ramen en deuren gesloten zijn als je de kachel van de hottub aan steekt. De was buiten laten hangen is ook geen goed idee.
 • Maak steeds gebruik van het geïsoleerde deksel om het water vlugger te verwarmen en langer op temperatuur te houden.
 • Verwarm de hottub in de zomer tot ongeveer 35 graden en in de winter tot ongeveer 38 graden. Let er wel op dat de temperatuur niet boven de 40 graden komt. Je lichaam kan de warmte namelijk niet kwijt wanneer het water in de hottub een aantal graden boven je eigen lichaamstemperatuur stijgt. Onze chloordispenser met thermometer is de beste manier om de temperatuur tijdens het opstoken van het water in de hottub nauwkeurig in de gaten te houden.
 • Neem een douche vooraleer u in de hottub stapt. Dit houdt het water langer schoon. Verschoon het water 1 x om de 3 à 4 dagen, afhankelijk van de gebruiksfrequentie.
 • Traagwerkend chloor is toegestaan maar is niet verplicht om te gebruiken. Indien je dit niet gebruikt, hou er dan rekening mee dat het water vlugger troebel wordt en het water vlugger dient ververst te worden.

Verkort huren

 • Indien je je huurperiode verkort, dan blijft de volledige huur verschuldigd.
 • Last-minute de hottub extra bij huren is alleen mogelijk als er geen andere huurder opstaat het weekend/de week erna. Dit kan steeds in overleg.

Weetjes

 • In de hottub kan 1400 liter water. Met de huidige waterprijzen komt dit neer op nog geen 4€ voor een volle hottub.
 • Het laten leeglopen/vollopen van de hottub duurt ongeveer 2uur.
 • De drijvende ledbar heeft een oplaadtijd van 5-6uur en kan dan 8-12uur gebruikt worden. De ledbar wordt volledig opgeladen meegegeven inclusief oplader.
 • Plaatsing, installatie, startpakket brandhout twv. 15€ en bruikleen ledbar (inclusief versnaperingen en drankjes) door verhuurder worden aanzien als extra servicedienst, inbegrepen bij de huur van de hottub.
 • Indien je extra brandhout wenst kan dit bij ons aangekocht worden aan 15€ per pakket (hier krijg je de hottub 1 x mee warm). Indien je teveel hebt aangekocht van ons kopen we dit graag terug over bij ophaling.
 • Chloordispenser met traagwerkend chloor wordt eveneens meegeleverd als extra service.